Danny DeVito se ločuje

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralca Danny DeVito in Rhea Perlman se po 30 letih zakona ločujeta.
Oglej si celoten članek

DeVito in Perlmanova sta se spoznala leta 1970 po broadwayski predstavi, v kateri je igral nizkorasli igralec. Kmalu po prvem snidenju sta postala par, poročila pa sta se 11 let pozneje. Zvezdnika imata tri otroke, Lucy Chet, Grace Fan in Jacoba Daniela.

Konec zakona je potrdil tiskovni predstavnik para, o razlogih pa ni govoril. Govori pa se, da se je igralec zelo rad spogledoval. "Morda ni videti kot ženskar, a ženske ga imajo kljub temu rade. V Hollywoodu ima veliko moč, ki jo zelo rad izkorišča tudi za spogledovanje z mladimi ženskami, ki bi rade uspele v šovbiznisu," je izdal vir.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.