Danny DeVito nič več samski

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Danny DeVito se je po ločitvi od Rheje Perlman počutil tako slabo, da je bil pripravljen narediti vse, da jo zopet osvoji.
Oglej si celoten članek

In že po petih mesecih od ločitve sta zvezdnika oznanila, da sta zopet skupaj. Kako jima je uspelo? S pravimi osvajalskimi prijemi, bi rekel 68-letni igralec, ki je svojo izbranko razvajal z najprestižnejšimi spa tretmaji, ji plačal počitnice, masaže, jo vozil na drage večerje in naredil vse, da se je Rhea zopet počutila posebno.

Rhea ni materialistka, zato je sprva vsa darila in poskuse obupanega bivšega moža poskušala zavrniti, po poročanju Radar online razlaga neznani vir blizu para. A Danny se kljub temu ter kljub prepričevanju prijateljev, da naj ločitev sprejme, ni vdal. Še dobro, saj mu je na koncu vendarle uspelo bivšo ženo, s katero sta skupaj preživela že 30 let zakona, dobiti nazaj.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.