Danico na plaži okradli

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Danici Lovenjak se je pripetila nevšečnost, ki pa ji ni pokvarila počitnic.
Oglej si celoten članek

Danici Lovenjak se je med namakanjem v morju pripetila nevšečnost – bila je okradena. Danico so sicer opozorili, da se po plaži potikajo nepridipravi, vendar si ni mislila, da bo tarča ravno ona.

"To se mi je zgodilo prvič. Zdi se mi, da se kriza res že kaže vsepovsod. Vsepovsod te že hočejo oropati, tako da moraš biti res previden," nam je izdala svetlolasa starleta, ki je bila med počitnikovanjem na hrvaški obali ob denar za pijačo in dragocena sončna očala, ki jih je v dar dobila ob prijateljice. "Očal mi sicer ne primanjkuje, vendar so bila ta posebna, saj sem jih dobila v dar in so imela tudi emocionalno vrednost," pravi Danica, ki trenutno uživa na žurersko obarvanih počitnicah na otoku Pag.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • iko
    20:03 8. Avgust 2013.

    prašička, dej no mir, ker nisi več inn

  • iko
    20:03 8. Avgust 2013.

    prašička, dej no mir, ker nisi več inn

  • 10:34 6. Avgust 2013.

    Ma laže, brez ficka je in potrebuje pozornost. To so lovenjakovi!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.