Danes je naša znana pevka, nekoč pa je delala v hladilnici

Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak
Prva služba je spremenila velik del njega življenja ...
Oglej si celoten članek

V sinočnji oddaji Riba, raca, rak je za svoje zvezdniške goste kuhala mlada glasbenica in radijska voditeljica Anabel. Čeprav so Hajdi Korošec, Blažka Müller, Oriana Girotto in Gašper Bergant predvidevali, da bo le kaj na hitro vrgla na krožnik, so se hudo ušteli. 

Anabel je veganka in svojim gostom je pripravila pravo vegansko pojedino, miza pa se je kar šibila pod pisanim menijem. Ne pomnimo, da bi v tej oddaji kdo že pripravil toliko različnih jedi.

Glasbenica, katere uradno ime je Ana Teržan, je razkrila, da se je pri sedemnajstih prijavila na slovensko popevko, in ker ni želela nastopati pod svojim imenom, je potrebovala umetniško ime. Anabel pa je izbrala kar njena mama in njene "čarovniške" prijateljice, saj ima to ime zelo lepo energijo. 

Razkrila pa je tudi, kdaj in zakaj je postala veganka. Povedala je, da je že kot najstnica delala v mesnini, tudi v hladilnici, ta izkušnja pa jo je tako zaznamovala, da se je popolnoma odpovedala mesu in živalskim izdelkom. 

Svoje zvezdniške goste je tokrat prepričala, kako pestra je lahko veganska prehrana. Za predjed je pripravila vegansko sirno ploščo in pestro število glavnih jedi. Solato z lubenico in veganskim feta sirom, humus, pečene paprike, pečen krompir in celo vegansko pečenko. Tudi sladica ni bila od muh. 

Limonin sorbet je postregla kar v celi limonini lupini. A to ni bila edina sladica, seveda je postregla tudi s svojo avtorsko skladbo, ki jo je zapela in zaigrala svojim zvezdniškim gostom.

Foto: Planet TV Riba, raca, rak

Dekleta so bila navdušena. Hajdi in Oriana sta ji dodelili pet točk, Blažka štiri, malo manj navdušen pa je bil zapriseženi mesojedec Gašper, ki je Anabel za vegansko večerjo podaril le tri točke. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:37 10. Oktober 2024.

    Znana pevka 😂😂😂😂😂

  • 09:32 10. Oktober 2024.

    Poslušal 5s in prekinil!!! Kr neki!!!

  • 08:57 10. Oktober 2024.

    Znana? prvič slišim zanjo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.