Dan na kolesu se je končal s seksom

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Že lani sem bila dovolj pripravljena, da bi brez težav odpeljala, v naših krogih, znameniti "Tour de Sex", a sem predolgo oklevala in na koncu ostala doma.
Oglej si celoten članek

Na kolesu neznansko uživam, še bolj pa, ko za seboj pustim kakšnega visokoletečega prijatelja. Sicer se potem vsi izgovarjajo, da raje vozijo za menoj zaradi moje zadnjice, a z razdalje nekaj sto metrov verjetno bolj malo vidijo. Tokrat sem se vendarle opogumila in se prijavila na štiridnevni maraton. Kolesarilo je še nekaj žensk, ki so se le nasmihale ob pripombah nekaterih fantov, da so lani poleg koles še precej bolj garale zvečer v leže. Ne vem ali me je misel na morebitno avanturo z Matevžem vzburjala ali strašila, ampak nadvse sem si želela zraven.

Prvi dan je bil precej zabaven, saj trasa ni bila naporna. No ja, vsaj zame ne, nekateri so pošteno vzdihovali. Petru sem rekla celo, da sama še med seksom tako ne vzdihujem in da bi me morda lahko kaj podučil o tem. Seveda je moja pripomba požela salve smeha, toda zvečer, ko smo se v sproščenem vzdušju posedli okoli velike mize, jedli in pili, ter veliko nakladali, se je o vzdihovanju na veliko govorilo. Precej opazk je letelo na mojo zadnjico, ki bojda buri domišljijo marsikaterega kolesarja. Peter je rekel, da nekaj časa ni vedel ali pod seboj gleda v ogrodje kolesa ali v svojega tiča, ki naj bi mu stal ves čas, ko je vozil za menoj. Nihče pa ni vedel, kako me vse te njihove opazke le še bolj podžigajo v želji, da bi se končno spečala z Matevžem. Matevž je imel doma sicer punco, a so vsi vedeli, da sta bolj na "vi" in da ni daleč dan, ko jo bo dal na čevelj.

Odločila sem se, da mu pri tej odločitvi nekoliko pomagam, zato sem se trudila, da bi bila ves čas pred njegovimi očmi. Ko se mi je lepo nasmehnil, se mi je kar zavrtelo v glavi, ko pa mi je predlagal, da grem z njim na večerni sprehod, mi je vzelo noge. Komaj sem se postavila pokonci in se izgovarjala na krče, katerih pa seveda nisem imela. Večer je bil romantičen, z luno visoko nad nama in zvezdice so prav nagajivo utripale, ko mi je roko položil okoli ramena. Od navdušenja bi najraje zacepetala z nogami. Potem sva se sprehodila vse do drevoreda kak kilometer od našega hotela in se tam prvič poljubila. V trenutku sem bila do ušes zaljubljena in le malo je manjkalo pa bi zacvilila od navdušenja, ko me je pogledal in rekel: "Lahko prespiš pri meni, če hočeš? Dane je itak tako pijan, da bo le za v Markovo posteljo." Tudi Mark je bil že bolj podrt kot ne. Nič nisem odgovorila. Vse sem mu povedala s svojim pogledom in skrivnostnim nasmehom, ki kar ni želel z mojih ustnic.

Ko sva se vrnila, sva šla naravnost v njegovo sobo, se zaklenila in se nekaj trenutkov le zaljubljeno gledala. Spomnim se trenutka, ko me je objel, počasi spustil svoje roke po mojem hrbtu in jih parkiral na moji zadnjici. "Res imaš hudo rit mačka," je rekel in me poljubil. "Od jutri peljem samo še za tabo." Potem sva se vrgla na precej neudobno posteljo in se mečkala. Tega že dolgo nisem počela, še dlje pa so bili časi, ko sem si tega tako zelo želela. Prepustila sem mu vso pobudo in le uživala v njegovih ustnicah na svoji goli koži, ki jo je bilo čedalje več, saj je vsake pol minute nekaj slekel z mene. Rada sem mu kazala svoje telo v spodnjem perilu, saj se zavedam, kako zelo športno postavo imam. Ni se mogel načuditi mojemu ravnemu trebuhu, napetim prsim in seveda bradavičkam, ki mu niso dale miru.

Potem je počasi z mene potegnil še spodnjice. Dvignila sem ritko, da mu je bilo lažje in rade volje razmaknila noge, ko je z rokami želel razpreti moja kolena. Oči so se mu kar svetile od zadovoljstva ob pogledu na mojo urejeno princesko. Nisem pričakovala tistega, kar je sledilo. Z vrhom jezika se je dotaknil notranje strani mojih stegen in prav počasi drsel z njim proti mojemu mednožju. Kar nisem mogla verjeti prizoru, ki se je odvijal med mojimi nogami. Da mi bo polizal češpljo?! Na prvem zmenku?! Tega res nisem imela v mislih, sem se pa z lahkoto navadila na čudovit občutek njegovih ustnic in jezika v moji češpljici, sesanje male nabreklinice in na gomazenje nešteto mravljinčkov, ki so preplavili moje telo. Skušala sem prikriti svoje navdušenje ob prvem orgazmu, a ni šlo. Še bolj odkrito navdušena pa sem bila, ko je s svojim velikim tičem zaril v mokroto med mojimi nogami in se spomnila svojih besed tisti dan Petru, da bi me lahko podučil o vzdihovanju. Zdaj sem vzdihovala precej glasneje in hitreje kot on in ob tem sem se počutila naravnost fantastično, super seksi in pohotno kot še nikoli prej v svojem življenju.

"Boš lahko sedla na kolo?" me je pri zajtrku podražil Peter in se mi režal na vsa usta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.