Damjanu Murku gre tako dobro, da kupuje stanovanje za stanovanjem!

Foto: instagram
Foto: instagram
Pripravlja se na nakup tretjega.
Oglej si celoten članek

Damjan Murko, štajerski kralj samopromocije, je v letu 2022 postal lastnik dveh stanovanj. Prvega v okolici Maribora oddaja, v drugem pa živi, in to kar v centru Maribora. Za nadstandardno staromeščansko štirisobno stanovanje je varčeval kar dvajset let.

"Sva velika esteta in imava zelo podobne poglede na to, kaj nama je všeč. Pohištvo je narejeno po meri, prav tako sedežna garnitura in moj počivalnik. Štirisobno stanovanje ima vse, kar sva si kadarkoli želela: kamin, veliko jedilnico, pisarno ... Dva meseca sva samo opremljala, nisva varčevala pri opremi, kot tudi ne pri umetninah, ki dodajo piko na i in dosegajo ceno tisoč evrov in več," je lani s ponosom povedal Damjan.

Sedaj je za Žurnal24 razkril, da bo v prihodnjem letu kupil še tretje stanovanje. “Sem ziheraš. Danes si, jutri te ni. Publika reče zadnjo,” premišljeno pove.

“Ko se bom upokojil, bom živel dostojno. Poleg tega imam potomca, sina, ki mu želim nekaj zapustiti. Živim v štirisobnem nadstandardnem stanovanju in vesel sem, da lahko opravljam ta poklic,” navdušeno razkrije.

Po vsem tem lahko sklepamo, da gre našemu slavčku več kot odlično, saj se na trgu v Mariboru enosobna stanovanja prodajajo za približno 100 tisoč evrov, štirisobna pa tudi do vrtoglavih 300 tisoč ali še več, v primeru, da gre za center mesta in je stanovanje v celoti prenovljeno.

V tem luksuznem stanovanju pa ne živijo samo Damjan, njegova žena in sin, temveč tudi prikupna dolgodlaka mačka, ki rada kraljuje na Damjanovem fotelju.

Kako je videti njihovo mansardno stanovanje, si oglejte TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 00:17 28. Oktober 2024.

    Vsa čast, da lahko s takim fušanjem kot ga izvaja lahko živi bolje kot marsikateri kvalitetni glasbenik.

  • 23:17 27. Oktober 2024.

    Kre* ljubijo k*

  • 19:40 27. Oktober 2024.

    furs??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.