Dame v petkah po ljubljanskih ulicah

Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah Foto: Saša Despot tek v petkah
Ženske so v najmanj osem centimetrov visokih petah tekle že devetič.
Oglej si celoten članek

V središču Ljubljane je popoldne potekala že deveta ženska tekaška preizkušnjo - Cosmopolitanov tek v petkah. Pogoj za sodelovanje so najmanj osem centimetrov visoke in največ dva centimetra široke pete.

S tekmovanjem pod okriljem revije Cosmopolitan so začeli leta 2007, vsako leto pa privablja več tekmovalk in več gledalcev.

Fantje v plavutkah

Prireditev se je od svojih začetkov razvijala in spreminjala. Leta 2010 so se dekletom v petkah pridružile slovenske zvezdnice, ki so se pomerile v lastni zvezdniški kategoriji, in fantje, ki so takrat tekli kar v plavutkah.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.