Dalmatinske Klape v Kranju

Foto: Žurnal24 Meri Cetinić je v sodelovanju s skladateljem Zdenkom Runjićem leto za letom kot
Po razprodanih koncertih Klape v Tivoliju lani in letos ter Klape v Avditoriju 2010, prihajajo prepoznavne dalmatinske klape tudi v Kranj, tokrat s posebno gostjo Meri Cetinić.
Oglej si celoten članek

Mediteransko vzdušje bodo v Dvorani Zlato polje v Kranju ob 20. uri pričarale dalmatinske klape Klapa Maslina (Šibenik), Klapa Cambi (Split), Klapa Kampanel (Primošten), Klapa Kumpanji (Korčula) in Klapa Sv. Juraj HRM (Split), kot posebna gostja pa se jim bo pridružila hrvapka pevka Meri Cetinić.

Pevka, ki ji številni velikokrat rečejo 'Glas, ki odmeva', prihaja iz Splita, leta 1972 pa je s Slobodanom M. Kovačevićem je leta 1972 ustanovila skupino More. Kmalu jo je zapustila in začela samostojno kariero.

Za vstopnico za sedišče boste odšteli 25 evrov, za VIP parter pa 30.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.