Dakota Johnson ne pozna sramu

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Dakota Johnson je prava za glavno žensko vlogo v erotičnem filmu Petdeset odtenkov sive, saj kot pravi, ne pozna sramu.
Oglej si celoten članek

Dakota Johnson z vročimi prizori za film Petdeset odtenkov sive ne bo imela težav. "Z ničemer nimam težav. Moja skrivnost je, da ne poznam sramu,“ je povedala lepa 24-letnica, ki pa jo bolj kot seksualni prizori zanima psihološka plat filma, v katerem bo glavno moško vlogo igral Jamie Dornan. "V knjigi se mi je zdelo najbolj zanimivo, kako se junaka med prizori seksa tudi duševno trpinčita. Menim, da je v vsaki ženski želja, da bi bila ona tista, ki lahko moškega zlomi,“ je povedala lepotička, ki je igralski talent podedovala po starših, Donu Johnsonu in Melanie Griffith.

Dakoti pa v mladosti zaradi slave staršev ni bilo vedno lahko. "Ljudje, večinoma pa mediji zelo radi udrihajo po otrocih slavni. To je grozno. Stvari si izmišljujejo. Žalostno," je izdala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.