Da v tem trenutku J.Lo ni bila vesela paparacev, je povsem razumljivo

Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Jennifer Lopez
Paparaci ji sledijo na vsakem koraku.
Oglej si celoten članek

Sveže ločena Jennifer Lopez je pred dnevi obiskala UCLA Medical Center v Los Angelesu, da bi se z zdravniki posvetovala o operaciji oči, ki jo načrtuje v kratkem. Zvezdnica naj bi se odločila za lasersko korekcijo dioptrije, kaj več pa o tem pa ni znanega. Za to priložnost se je oblekla udobno, nosila je kavbojke in pulover na V izrez, po katerim pa še črtasto srajco. 

55-letnica je iz avta stopila zelo čemerna. Paparaci ji namreč intenzivno sledijo vsepovsod, vse odkar so zavohali, da se bo ločila od Bena Afflecka. Že takrat so ji živce parali z vprašanji, ali so govorice o ločitvi resnične, zdaj pa jih zanima, kako se bosta dogovorila glede delitve premoženja, saj menda nista podpisala predporočne pogodbe.

Če je J. Lo po ločitvi v javnosti večinoma slabe volje, so Bena nekajkrat videli nasmejanega kot že dolgo ne. To je za igralca pravi čudež, saj je že večkrat povedal, da ne prenese prevelike medijske pozornosti, ki je bila tudi razlog, da sta se zvezdnika razšla pred dvajsetimi leti. 

V dokumentarcu o J. Lo z naslovom The Greatest Love Story Never Told, ki je izšel pred šestimi meseci, je 52-letnik namignil, da z ženo glede nekaterih stvari stojita na nasprotnih bregovih. Ben je izpostavil, da je medijski pozornosti, ki jo je bila deležna njuna zveza, nasprotoval, Jennifer pa ni motila. "Rekel sem: 'Poslušaj, ena od stvari, ki je ne želim, je razkazovanje razmerja na družbenih omrežjih.' In potem sem ugotovil, da ni pošteno, da to zahtevam. To je tako, kot bi se poročil s kapitanom čolna in nato tarnal, da ne maram vode," je povedal in dodal: "Sva osebi z različnimi pristopi, ki se poskušata najti kompromis."

Razpad zakona med Jennifer in Benom pa naj bi bil med drugim tudi posledica Benovih težav z alkoholom in njegove želje, da ostane trezen. Igralčev prijatelj je namreč za OK razkril, da jima je štrene v zakonu zmešala pevkina linija koktajlov Delola. Odločitev Lopezove, da začne s prodajo koktajlov, ki vsebujejo alkohol, naj bi namreč Bena šokirala, saj si že toliko let prizadeva, da bi ostal trezen. Počutil se je izdanega, njegov prijatelj pa je za OK povedal: "Ben se je moral boriti, da bi si povrnil življenje po tem, ko je premagal alkohol. Vedel je, kako je izgubiti vse, vključno z ljubeznijo svoje družine, in da se to lahko ponovi. A kljub temu se je Jen odločila ustanoviti lastno linijo koktajlov, kot da ne bi imela že dovolj denarja in slave. A ne, ona želi vedno več.”   

Po nekaterih navedbah pa naj bi bil za konec njunega zakona kriv celo FBI. Ameriški glasbeni producent in nekdanji izvršni direktor založbe Death Row Records, Suge Knight, ki trenutno prestaja več kot 20-letno zaporno kazen zaradi povzročitve prometne nesreče leta 2015, je v nekem podkastu izjavil, da je za konec Bennifer 2.0 kriv FBI, ki naj bi Benu Afflecku pokazal videe, ki so nastali med Diddyjevo hišno preiskavo. Kot vemo, sta bila P. Diddy in Jennifer Lopez od leta 1999 do 2001 par. Diddy je sedaj obtožen spolnega napada in drugih zločinov, ki naj bi se zgodili tudi v tistem času. "Oni vdrejo  v Puffyjevo hišo in najdejo vse te videoposnetke, na katerih J. Lo počne to in ono," je dejal in javnost spomnil na streljanje v nočnem klubu leta 1999, v katero je bil vpleten Diddy. "Vemo, da je J. Lo lagala in rekla, da je bila pištola Shynova in ga poslala v zapor, mu uničila življenje, čeprav je vedela, da je Puffyjeva."  

Jennifer si je lasersko odstranila tudi tatu, ki je bil posvečen Benu.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.