Da se med dopustom ne boste zredili

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Letos z dopusta prinesite le školjke, zaljubljene spomine in nora doživetja. In nič kilogramov, seveda!
Oglej si celoten članek

Jejte kot doma

Ne pustite, da bi vas hotelski samopostrežni bari zvabili v skušnjavo. Tudi v hotelu jejte kot doma! Pretiravate lahko le s svežim sadjem in solatami, za večerjo si privoščite pečeno ribo z zelenjavno prilogo, namesto sokov se osvežite z mineralno vodo.

Kuhajte sami

Boste počitnikovali v apartmaju ali kampu? Izkoristite kuhinjo in gorilnik! Na tržnici poiščite lokalne sestavine in se preizkusite v pripravi lahkih jedi, denar, ki bi ga zapravili za večerje v restavracijah, pa raje zapravite za dejavna poletna doživetja.

Ostanite motivirani

 Nič ni lepšega kot zgodnji jutranji tek ob obali ali plavanje v morju, ko vsi v kampu še spijo. Če vas med tekom motivira glasba, si za počitniško ohranjanje kondicije naredite glasbeni izbor, ki vas bo na brezskrbne dni spominjal tudi jeseni.

Bodite dejavni

Raziskujte okolico, s kolesom se odpravite na ogled sosednjih vasi ali mestec, preizkusite se v deskanju na valovih ali pa se odločite za potapljaški tečaj. Možnosti je veliko; izkoristite jih in združite zabavno s koristnim.

Največji sovražnik: večerni požirki

Ne, ne pravimo, da se morate upreti prav vsem večernim užitkom, a namesto klasičnih koktajlov raje izberite takšne brez sladkih in barvnih sirupov. Če ne veste, katerega izbrati, se držite pravila, ki pravi: manj sestavin ko ima koktajl, manj kalorij vsebuje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.