Cvetoči Koktejl smeha

Foto: Žurnal24 S šopkom cvetočega smeha vas bo obdaril tudi Boštjan Gorenc - Pižama. (Foto: Nik
Začetek tedna, začetek smeha. Tako kot vsak ponedeljek si lahko tudi nocoj privoščite koktajl smeha, ki ga bodo za vas zmešali v Cvetličarni, tokrat pol ure prej, ob 20.30.
Oglej si celoten članek

Za koktejle, polne smeha, bodo poskrbeli stand up komiki in improvizatorji Boštjan Gorenc – Pižama, Janez Trontelj, Sašo Stare in gospodar ceremonije Andrej Težak – Tešky.

Z njimi se boste lahko sprehodili po disciplinah improvizacijskega gledališča, saj vam bodo predstavili format stand up komedije, obenem pa iz vas zagotovo izvabili nekaj navalov smeha.

Cena za koktajl je 9 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.