Čutna Ana Tavčar v videu, ki vas ne bo pustil ravnodušnih

Foto: instagram
Foto: instagram
Kakšen talent!
Oglej si celoten članek

Ana Tavčar je ženska številnih vlog, večina jo pozna kot priljubljeno voditeljico na TV Slovenija, a Ana je tudi doktorica, jezikoslovka, publicistka, mama in tudi odlična pevka. Gledalce je v preteklosti že pobožala s svojim glasom, pred enim letom pa je izdala celo videospot za skladbo Ženska, za katero je besedilo napisala sama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Prav z Žensko se je svojim sledilkam na Instagramu poklonila danes, 8. marca, ko praznujemo dan žena. Poleg videa je kasneje objavila še nov portret, ob katerem je v angleščini zapisala: "Težko je biti ženska. Razmišljati moraš kot moški, se obnašati kot dama, izgledati kot mlado dekle in delati kot konj."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:53 8. Marec 2023.

    Ana čakamo te...Pirkovič je bil luzer 😉

  • 11:18 8. Marec 2023.

    Multipraktik z razširjenimi nogami.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.