Čuk Miha v dobrem letu zamenjal kar 3 punce, to naj bi bila nova

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pestro ljubezensko življenje našega priljubljenega glasbenika.
Oglej si celoten članek

Maja lansko leto je vse presenetila novica, da se Miha Novak, najmlajši član zasedbe Čuki, in voditeljica Mina Pal tik pred poroko razhajata. Miha se je hitro potolažil z nekdanjo televizijsko producentko Lili Rodošek, a ta zveza ni trajala prav dolgo.

Po Mini in Lili pa naj bi Miha to poletje že užival z novo srčno izbranko. Po poročanju portala njena.si naj bi to bila mlada svetlolaska Lea, ki je lastnica lepotnega salona v Domžalah. Golobčka zveze naj ne bi več skrivala in skupne trenutke objavljala tudi na družbenih omrežjih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 10:30 14. Avgust 2022.

    Pa kaj so slepe al kaj ? Samo frizuro pogledas pa ti mine

  • 19:35 13. Avgust 2022.

    Bolj one njega menjajo, ker se obnaša, kot da je stvarnika prijel za j_ _ca, ker lahko igra s Potrebuješem. …

  • 18:01 13. Avgust 2022.

    Kaj je toti Miha glazbenik ali jebiveter ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.