Crowe vlogo sprejel pod enim pogojem

3. aprila v kina prihaja zgodba o Noetu.
Oglej si celoten članek

Režiserja Darrena Aronofskyja je zgodba o Noetu očarala že pri 13 letih. Takrat je o njem napisal pesem za šolo. Toda šele ko je zavil v filmske vode, si je upal začeti sanjati, da bo nekega dne svojo skromno pesmico razširil na mogočen filmski projekt. Vedel je, da bo to nedvomno največji izziv v njegovi karieri, hkrati pa si je že začel zamišljati, kako bi zgodbo utemeljil, da bi jo približal
sodobnemu gledalcu. V središče je tako postavil Noetovo družino, njihove strahove in upe, spore in iskanje smisla.
 
Ko so se odločali, kateri igralec bo igral morda eno od najtežjih vlog v zgodovini filma, je bil med prvimi kandidati Russell Crowe, ki ima izkušnje z mogočnimi liki in jim zna vliti prizemljeno človečnost. Toda naloga je celo njemu povzročala sive lase, saj Noe še nikoli ni bil upodobljen kot resničen človek, ki se spoprijema z najhujšim bremenom, ki ga je kdo kdaj nosil. Igralec je privolil pod enim pogojem: da ga v niti enem kadru ne bodo pokazali osladno klišejsko z dvema žirafama za hrbtom.
 
Nabor oskarjevcev v filmu nadaljuje Jennifer Connelly, ki igra Noetovo ženo. Ženske moči zasedbe je okrepila Emma Watson kot Ila, sirota, ki jo najdejo hudo ranjeno v begunskem taboru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.