Coxova skočila čez plot?

Foto: Žurnal24 Courtney Cox
Te dni so se mediji razpisali še o eni hollywoodski ljubezenski aferi. Tokrat naj bi svojega moža varala Courtney Cox.
Oglej si celoten članek

Zvezdnika serije Cougar Town, Courteney Cox in Brian Van Holt, preživita veliko časa skupaj tudi po koncu snemanja serije. Skupaj sta odšla na večerjo, kar je sprožilo namigovanja, da je zakon Courtney in Davida Arquetta v težavah.

Paparaci so igralca videli v mehiški restavraciji v Malibuju, kjer sta pila pivo in jedla čips. "Videti je bilo, da se držita za roke," je povedal očividec. Ob slovesu naj bi se tudi poljubila. Po tem srečanju so ju skupaj videli še štirikrat v enem mesecu.

Bližnji prijatelji zakoncev Arquette - Cox pa trdijo, da je njun zakon na trdnih temeljih. "Seveda ni res. Courtney in David sta stoodstotno v redu," je na namigovanja o aferi odvrnil prijatelj. Prijatelji so še povedali, da se Courtney in David govoricam o svojih težavah le smejita.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.