Cowell pričakuje otroka s prijateljevo ženo!

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Simon Cowell bo prvič postal očka.
Oglej si celoten članek

Televizijski mogotec Simon Cowell, ki je z oddajami Ameriški idol, X Factor in Velika Britanija ima talent mnogim spremenil življenje, bo kmalu tudi sam doživel življenjsko spremembo. Postal bo namreč očka.

Ameriška starleta Lauren Silverman naj bi bila v desetem tednu nosečnosti. Silvermanova je sicer poročena s Cowellovim prijateljem Andrewom Silvermanom, ki je obogatel z nepremičninami. Kot pravijo viri, bo Lauren moža kmalu zapustila, da bi živela z očetom svojega otroka. "Lauren in Andrew sta že nekaj časa nesrečna. Ločitev se pripravlja že lep čas. Medtem pa se je Lauren zbližala s Simonom," je izdal vir.

Triinpetdesetletni Cowell je sicer leta 2009 izjavil, da si otrok ne želi. Lani pa je svojo izjavo malce omilil. "Rad imam otroke, saj se z njimi z lahkoto pogovarjaš. Težava je le v času, ki ga moraš posvetiti njihovi vzgoji."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:59 1. Avgust 2013.

    O tem novem skupnem življenju, se bo pa še pisalo.. za medije v "+"... za resnico pa prikrivanje " - …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.