Cowell je Tangels poslal domov

Foto: Žurnal24 Raay in Marjetka, gonilni sili skupine Tangels. (Foto: Borut Cvetko/mediaspeed.n
Člani skupine Tangels so svoj pevski talent pokazali tudi na odru britanskega X Factorja. Stroge žirije niso prepričali.
Oglej si celoten članek

Revija Stop piše o ne ravno uspešnem nastopu slovenske skupine Tangels na avdiciji britanskega X Factorja. Člani skupine naj bi se prebili skozi tri predizbore, četrti nastop pa že pomeni nastop pred slavno žirijo s Simonom Cowellom na čelu.

Pred žirijo naj bi nastopili s pesmijo Whitney Houston I wanna dance with somebody. Cowell naj bi naše glasbenike prekinil sredi nastopa in jih hladno odslovil. Ti so si nato priborili še drugo možnost, a so bili tudi med drugo skladbo prekinjeni.

O nastopu na priljubljeni oddaji smo hoteli povprašati tudi vodjo skupine Raayja, a je zaposleni glasbenik na dopustu. Kot je zapisal na svojem facebook profilu, je to, da je med počitnicami izklopil telefon, njegova druga največja prelomnica v življenju. Prva prelomnica je bila poroka z Marjetko, ki je prav tako članica skupine Tangels.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.