CoverLover imajo kratko sporočilo

Aleš Uranjek, eden od žirantov pravkar končanega šova X Factor, s skupino CoverLover predstavlja videospot za prvi singel Na kratko.
Oglej si celoten članek

"Živimo v času hitre komunikacije, kratkih sporočil in površnih medosebnih odnosov, kar smo želeli ponazoriti tudi z našo prvo pesmijo v slovenščini," je prvi singel skupine na kratko opisal pevec in kitarist, Simon Vadnjal, ustanovitelj skupine in bobnar Aleš Uranjek pa je razložil, da pesem predstavlja neke vrste nov začetek za skupino CoverLover. "Na koncertih so nas oboževalci vedno znova spraševali, kdaj bomo poleg priredb svetovnih uspešnic predstavili še kak avtorski komad. Želje smo zdaj izpolnili tako sebi kot njim."

V videospotu pesmi Na kratko, ki ga zaznamuje animinirani umetniški pristop, je režiser Dalibor Kazija oživel svoje kolažirane ilustracije in jih prepletel s posnetki skupine.

Fante pa tako kot ostale slovenske glasbenike čaka delovno poletje. Poleg številnih lastnih nastopov bodo namreč nadaljevali s koncertnim sodelovanjem z Zoranom Predinom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.