Cosby napadel 15-letnico

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Vse več žensk trdi, da jih je Bill Cosby spolno napadel. Javila se je ženska, ki pravi, da jo je zvezdnik nadlegoval, ko je bila stara 15 let.
Oglej si celoten članek

Judy Huth, ki igralca toži, pravi, da se je napad zgodil okoli leta 1974, ko je bila stara 15 let.

S prijateljico, ki je bila eno leta starejša, sta v San Marinu v Kaliforniji obiskali park, kjer so snemali film z Billom Cosbyjem. Zvezdnik je pristopil in jima razkazal prizorišče snemanja. Nato je dekleti, čeprav sta mu povedali, koliko sta stari, povabil v svoj športni klub.

Povabilu sta se odzvali. Huthova nadalje trdi, da jima je Cosby najprej postregel z alkoholom, nato pa jima rekel, da ima zanju "presenečenje“. Odpeljal ju je v spalnico, kjer je začel Huthovo otipavati in se z njeno roko samozadovoljevati. "Travmatični dogodek, ki se je zgodil v tako občutljivih letih, je pri žrtvi povzročil hude duševne težave,“ piše v sodnih dokumentih. Huthova zato od zvezdnika zahteva odškodnino in poravnavo sodnih stroškov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:23 3. December 2014.

    za to so bile punce vse plačane a ker je to neuradno se to dogaja,zdaj bodo dobile spet denar.cosby imaš …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.