Colin napisal poslovilno pismo tobaku

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Hollywoodski igralec Colin Farrell je priznal, da je tobaku v slovo napisal pismo, ko je prenehal kaditi.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik se je odločil opustiti grdo razvado na svoj 34. rojstni dan lani. Dan pred tem je sicer pokadil toliko cigaret, kolikor jih je lahko, po zadnji pa je igralec napisal posebno pismo, da bi obeležil dogodek. "Opustil sem jih v nedeljo, preden sem dopolnil 34 let. Ves dan sem preživel z zavojčkom cigaret in vsako cigareto, ki sem jo pokadil, sem pokadil z največjim možnim zavedanjem. Nato sem tobaku napisal kratko pismo," je priznal Colin Farrell.

V njem je pisalo: "Spomnim se, ko sva se prvič srečala in kaj vse sva skupaj doživela. Takrat, ko si mi pomagal skozi takšne in takšne situacije ..." ter podobno, je povedal hollywoodski lepotec. "Bilo je take vrste pismo, ki bi ga napisal človeku, s katerim se razhajaš. Kar je to tudi bilo – razpad zveze. Bilo je prvič, da sem prekinil prek pisma, zato je bilo čudno," je še dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.