Coldplay Lindsay prepovedali vstop v zaodrje

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Britanska skupina Coldplay je pretekli teden nastopila v Los Angelesu, koncert pa si je ogledala tudi kontroverzna Lindsay Lohan. A zvezdnica je koncert predčasno protestno zapustila, ker je skupina ni spustila v zaodrje.
Oglej si celoten članek

Člani skupine Coldplay so poskrbeli, da Lindsay Lohan njihovega koncerta ne bo nikoli pozabila. Ko se je zvezdnica hotela v zaodrju pridružiti manekenki Kate Bosworth in igralki Gwyneth Paltrow, ki je tudi žena frontmana Chrisa Martina, so jo varnostniki namreč gladko odslovili.

"Ko so ji dejali, da njena prepustnica ne dovoljuje vstopa v zaodrje, se ji je popolnoma zmešalo," je povedal očividec. "Zahtevala je vpogled v seznam VIP gostov, ker je upala, da se bo njeno ime čudežno pojavilo na njem. A varnostniki so bili neomajni," je še razkril in dodal, da se je po nekaj minutah le naveličala in razjarjena odšla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.