Coco T dobila svoj resničnostni šov

Foto: Žurnal24 (Foto: Twitter)
Starleta Coco bo po novem še bolj prepoznavna, in sicer se je bodo njeni oboževalci lahko dodobra nagledali v novem resničnostnem šovu, ki ga bodo začeli predvajati junija letos.
Oglej si celoten članek

Starleta Coco T že dolgo vsak dan objavlja svoje fotografije na Twitterju. Sedaj pa jo bodo njeni oboževalci lahko spremljali kar v živo, in sicer je na ameriškem kanalu E! dobila svoj resničnostni šov, poimenovan Ice ljubi Coco. V njem bosta nastopala oba z možem raperjem Ice T-jem, oddaja pa bo sledila njeni karieri modela in igralke ter nam bo nudila več detajlov o njunem življenju "tradicionalnega para“ v "zelo netradicionalnem paketu“.

Možev tiskovni predstavnik je povedal: "Meni, da je čas za njegovo živahno nevesto Coco, da svojo kariero popelje na naslednjo stopnjo. Namerava jo podpirati na vsakem koraku."

Snemanje se je že začelo, oddajo pa bo predvajala ista televizijska hiša, ki prikazuje šove sester Kardashian ter Playboyjevih zajčic Kendre Wilkinson in Holy Madison. Oddajo bodo začeli predvajati junija letos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.