Clea&Kim vabita na ples

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pevki Clea&Kim, ki sta obnoreli Balkan in evropske države, bosta julija snemali videospot, v katerem lahko zaplešejo prav vsi.
Oglej si celoten članek

Turbuletni Clea&Kim, ki sta imeli maja odmevne nastope v švicarskih klubih, tudi v toplih poletnih mesecih ne počivata. Dekleti, ki sta že povsem obnoreli Balkan, zdaj pa navdušujeta tudi zahodni del Evrope, se bosta 24. junija z bendom in plesalkami predstavili v züriški diskoteki Jil Oerlikon, dan kasneje pa v Mirage Clubu v mestu Surse (Lucern).

"Navdušeni sva nad občinstvom, ki nas na vseh nastopih maksimalno sprejme in podpira. Zato se vsakega nastopa s Kim neznansko veseliva," je pojasnila Jelena Čeranić, ki nastopa pod umetniškim imenom Clea. Kim se je te dni pred ponovnimi nastopi zakopala v knjige, saj se je pripravljala na maturo.

Zaplešite z njima v videospotu!

V portoroški Alayi pa se 9. julija obeta zabaven dogodek. Punci namreč vabita vse, ki bi se želeli videti v njunem videospotu za pesem Balkan Bachata, da se jima pridružijo. "Zabavno bo, saj se bo plesalo!" pravi Clea. 

Light motiv spota bo Sun Set Tropical Beach Party, v spotu pa bo sodelovalo okoli 30 profesionalnih plesalcev in glasbenikov iz različnih držav, pričakujejo tudi goste iz Kube. Spot bo nastal izpod rok znane hrvaške režiserke Katje Restovi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.