Čivava preživel ponesrečen skok s padalom

Foto: Žurnal24 Čivave niso le modno ozaveščena pasma, ampak so majhni kužki tudi pogumni športn
Vse je mogoče. Tudi to, da čivave skačejo s padalom. Vsaj v Avstraliji, kjer sta čivava in njegov lastnik skočila z jadralnim padalom, pristala na drevesu, tam pet ur čakala na rešitev in preživela.
Oglej si celoten članek

Dvainštiridesetletni Avstralec, navdušen jadralni padalec, je v petek zvečer skupaj s svojim neustrašnim ljubljenčkom, ki si ga je pripel na prsi, odšel na "čisto običajen rutinski polet". Ker ni šlo vse po načrtih, sta kmalu strmoglavila na drevo in obtičala 35 metrov nad tlemi. Na srečo sta imela s seboj mobilni telefon. Avstralec je poklical policijo in po skoraj petih urah ždenja na drevesu so ju rešili. Policisti so povedali, da jo je moški odnesel samo z odrgninami, drobni čivava (gre za najmanjšo pasmo psov na svetu) pa je dogodivščino prestal nepoškodovan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.