Čigavo mednožje skriva Rebeka?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Rebeka Dremelj je svoje Facebook oboževalke presenetila z zelo žgečkljivo fotografijo.
Oglej si celoten članek

Rebeka Dremelj ne želi razkriti identitete vročega žrebca, ki je ob njej poziral zgolj s prekritim mednožjem. "Identiteta se bo videla na profesionalni fotografiji, to je le za pokušino. Fotografije sicer napovedujejo mojo novo skladbo Karneval, ki jo bom 25. oktobra na flash mob dogodku, kjer boste z menoj lahko zaplesali, predstavila na trgu Leona Štuklja v Mariboru," Rebeka pravi o fotografiji, ki je na Facebooku s pripisom 'No, drage moje dame! Kaj pa ko kapa pade?' dvignila veliko prahu. "Pri sami fotografiji se mi ne zdi čisto nič spornega, dokler je telo lepo in estetsko," se zagovarja pevka.

Tudi vas zanima, ali je maneken pod pokrivalom povsem gol? "Tega pa ne izdam, boste videli na fotografijah. Sicer pa, saj veste kaj pravijo, najlepše stvari ostajajo očem nevidne (smeh.) To vemo le fotograf, model in jaz," draži Dremljeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.