Chris Brown se brani obtožb

Foto: EPA
Foto: EPA
Pevec Chris Brown je zanikal, da bi v nočnem klubu na tla zbil žensko.
Oglej si celoten članek

Obtožbe letijo na pevca, da je konec tedna v lokalu Heat Ultra Lounge zbil 24-letno Deanno Gines na tla, zaradi česar si je raztrgala vezi na kolenu. Ginesova zatrjuje, da so ji svetovali, da bo potrebna operacija.

Brown se je odzval kar na Twitterju in zapisal: "Ponavadi ne komentiram (kar poročajo mediji), vendar nisem ničesar naredil. Imeli smo super in pozitiven šov." Zapis je kasneje izbrisal.

Lastnik lokala Mike Joher je prav tako besno zanikal vse obtožbe in povedal, da bo preiskava pokazala, da je Chris Brown nedolžen. Dodal je še, da se je ženska cel večer vztrajno skušala preriniti do pevca, vendar ji to zaradi varnostnikov ni uspelo.

Njene navedbe je zanikal tudi pevčev predstavnik in jih označil za nesmiselne.

Pevec je bil leta 2009 obsojen na pet let pogojne kazni in šest mesecev družbeno-koristnega dela, ker je pretepel svoje takratno dekle, pevko Rihanno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.