Cheryl popolnoma na tleh

Foto: Žurnal24 Cheryl je močno shujšala. (Foto: Flynet)
Cheryl Cole je zapustila svojega moža, nogometaša Ashleyja Cola. Od takrat je močno shujšala.
Oglej si celoten članek

Ko je pevka skupine Girls Aloud izvedela, da jo je soprog spet prevaral, mu je poslala sporočilo: "Izseli se. Konec je."

Ashley pa za ločitev krivi svojo taščo, ki se je pred dvema letoma, ko so na dan prišle prve nogometaševe aferice, preselila v njuno ljubezensko gnezdece. "Njuno ljubezensko življenje je s taščinim prihodom splavalo po vodi," je povedal prijatelj znanega para.

Močno shujšala

Foto: Žurnal24

Žalost verjetno razjeda tudi Ashleyja, a ne tako močno kot drobno pevko. Ta je v zadnjih dneh shujšala za več kot dva kilograma. "Živi od metinega čaja. Močno je shujšala. Pred božičem se je zredila. S svojo postavo je bila zelo zadovoljna. Zdaj pa je izgubila tek," je medijem izdal njen zaskrbljen prijatelj.

Morda pa jo bo malce potolažil napis, ki ga je njen oboževalec obesil na nadvoz v bližini njenega doma. "Cheryl, pokliči me. Z ljubeznijo, JT," je napisal izvirni fan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.