Charlie žalil in izzival

Foto: Žurnal24 Bo Charlie nadaljeval s turnejo? (Foto: Reuters)
Potem ko je publika Charlieja Sheena na njegovem nastopu v Detroitu izžvižgala, so na dan prišle podrobnosti o tem, s čim je težavni igralec razjezil gledalce.
Oglej si celoten članek

Čeprav je Sheen razprodal svojo turnejo z naslovom Charlie Sheen: Violent Torpedo of Truth/Defeat Is Not an Option (Charlie Sheen: Nasilen torpedo resnice/Poraz ne pride v poštev, op. p.), ga je publika v Detroitu kmalu po začetku šova izžvigala. In kaj je bilo vzrok tega?

Stvari so se začele slabo odvijati že z igralčevim prihodom na oder, saj je zamujal debelo uro. Publiki naj bi nato zavrtel film z nasilno vsebino, gledalci pa so menda znoreli, ko sta pornozvezdnici, ki živita z igralcem, začeli prepevati ameriški himno, nazadnje pa sta se začeli še poljubljati.

"Kdo je poskusil crack?"
Charlie naj bi v svoj govor vključil tudi svoje "krvaveče srce" zaradi vsega, kar se je v zadnjih tednih dogajalo okoli humoristične serije Dva moža in pol, publika pa je začela vzklikati: "Zanič si!" in "Hočemo Emilia Esteveza!" Nejevoljen zaradi odzivov publike je Charlie znorel in začel vpiti: "Želite slišati zgodbe o cracku? Kdo ga je poskusil?" je izzival gledalce, ki so začeli zapuščati dvorano.

Denar hočejo nazaj
Jezni Charlie je menda začel žaliti svoje oboževalce, na koncu pa je odšel z odra, besni gledalci, ki so za vstopnico odšteli okoli 70 evrov, pa svoj denar zdaj zahtevajo nazaj. Vprašanje ostaja, ali bo Charlie nadaljeval turnejo, ki jo je nameraval izpeljati v kar 20 ameriških mestih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.