Charlie Sheen naj bi posilil najstniško zvezdo

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Obtožbe je označil za "bolne in izprijene".
Oglej si celoten članek

Corey Feldman in Corey Haim sta v osemdesetih veljala za veliki najstniški zvezdi. Njun vzpon so spremljali tudi škandali, predvsem odvisnost od drog in alkohola. Igralca sta veljala za dobra prijatelja, a se je njun odnos čez leta ohladil. Haim je zaradi pljučnice umrl leta 2010, dočakal je le 38 let. Tik pred smrtjo sta se igralca pobotala.

Feldman je sedaj posnel dokumentarec (My) Truth: The Rape of Two Coreys. Igralec je že pred gibanjem #Metoo opozarjal, da je spolno nadlegovanje v Hollywoodu velik problem, še večji pa menda pedofilija. 

Foto: Profimedia corey haim, charlie sheen, corey feledman
V svojem filmu je Feldman sedaj naštel, kdo je spolno napadel njega in Haima, ko sta bila mladoletna. Na seznamu je tudi Charlie Sheen, ki naj bi Haima posilil med snemanjem filma Lucas. Haim je bil takrat star 13 let, Sheen 19. 

Sheen je obtožbe zavrnil in jih označil za bolne in izprijene. Feldman pravi, da mu je Haim povedal, da ga je Charlie sredi dneva posilil med dvema prikolicama. V dokumentarcu je nastopilo več oseb, ki prav tako trdijo, da so od Haima slišali to zgodbo.

Foto: Profimedia corey haim, charlie sheen, corey feledman

Ste že del Joongle?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.