Charles Williama zabodel v hrbet

Foto: EPA
Foto: EPA
Princ William in njegova Kate naj bi bila besna na princa Charlesa.
Oglej si celoten članek

Princ Charles že leta potrpežljivo čaka na prestol Velike Britanije in ker je njegova mati, Elizabeta II., še pri dobrem zdravju, bo na krono moral očitno čakati še nekaj let več. Da pa se mu na koncu ne bi izmuznila, naj bi Charles kraljico prosil, naj ne posluša podanikov, ki si za novega kralja želijo Williama. Britanski dvor je v zadnjih letih izgubil popularnost. Kraljico imajo sicer radi, kljub temu pa si večina želi bolj moderne monarhije, ki bi jo z Williamom na prestolu zagotovo dobili.

Vojvoda in njegova žena Kate naj bi bila, ko sta izvedela, kaj je Charles naredil, rdeča od jeze. "Šokantna odločitev je strla Katino srce," je povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:56 28. Junij 2012.

    Saj če ga že pogledamo se vidi da je velik hinavec.....ne vem kaj je pokojna Diana sploh videla na njem?! …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.