Charlène poskuša utišati zlobne jezike

Foto: EPA
Foto: EPA
Charlène, žena monaškega kneza Alberta, je v intervjuju za Vanity Fair spregovorila o svojem zakonu, za katerega se že vse od poroke govori, da je v krizi.
Oglej si celoten članek

"Zaupam v najino ljubezen: knez Albert je moj mož, a obenem je že od nekdaj tudi moj najboljši prijatelj. Pomagal mi je premagati ovire, ki so se mi zdele nepremagljive," je povedala 36-letnica, ki je v javnosti pogosto videti brezvoljna, kar vedno znova podžiga govorice, da ima zakonske težave.

Nazadnje je lepotička veliko prahu dvignila s fotografijami, na katerih objema nekega moškega. Šlo naj bi za anglikanskega duhovnika, s katerim pa se ni zabavala sama, saj naj bi bili na večerji tudi njegovega žena in še nekaj članov cerkvene skupnosti.

Začelo se je z domnevnim begom

Govorice o krizi pa so se začele že pred poroko. Francoski mediji so poročali, da naj bi si Charlène tik pred svatbo premislila in poskušala zbežati iz Monte Carla. "Takrat sem bila v palači in polno zaposlena z zadnjimi pripravami. Ko so mi povedali, kaj poročajo mediji, sem se smejala. Le kam naj bi poskušala zbežati? Še na Luni bi me našli," je razložila svetlolaska, a priznala, da so bili to za vse vpletene zelo težki trenutki.

Charlène se z govoricami zdaj ne obremenjuje več. Z Albertom proste trenutke, ki jih zaradi natrpanih urnikov ni veliko, najraje preživljata skupaj. "Sama hodiva plavat, si ogledava kakšen DVD ali pa greva na pico," je svoj idealni zmenek z možem opisala princesa, ki očitno ni tako nesrečna, kot se v javnosti velikokrat zdi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:38 17. Marec 2014.

    Ne, se neznajo....samo tako govorijo, ker morajo...

  • 10:19 17. Marec 2014.

    Kaj se znajo ene trole pretvarjat... bolano.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.