Čez 40 pa jo še kar nosi

Foto: Fame Flynet Jennifer Aniston Foto: Fame Flynet Jennifer Aniston
Mala črna oblekica sodi v vsako žensko omaro, a mnenja o tem, do kdaj jo ženske lahko nosijo, so različna.
Oglej si celoten članek

Večina jih meni, da bi morala biti mini različica rezervirana le za ženske do 40. leta, vsaj takšna zelo kratka. A pravila je včasih dobro tudi kršiti.

Jennifer Aniston kljub svojim 44-letom mini obleke še vedno nosi. In škoda bi bila, če jih ne bi, saj ji pristojijo bolje kot marsikateri 20-letnici. Tokrat je na rdeči preprogi blestela v takšni s podpisom Chanel, sandali z visoko peto modne znamke Saint Laurent pa so njene noge naredili še zapeljivejše. Všeč nam je tudi pridih športne razigranosti, ki ga je Jennifer ustvarila z uro namesto zapestnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.