Čevlji za ateiste

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Čevlji za brezbožne so narejeni z namenom, da lahko na povsem eleganten način pokažete, kaj si mislite o veri in bogoslužnih ustanovah.
Oglej si celoten članek

Modna novost prihaja iz Nemčije. Po tem, ko je modni navdušenec David za šalo naredil nekaj modelov in jih objavil na socialnem omrežju Reddit, je ugotovil, da so čevlji prava uspešnica. Posebnost čevljev je poleg ročne izdelave in občutka za podrobnosti tudi ta, da vsebujejo posebna sporočilca, ki so natisnjena na podplatih. Sporočila "Jaz sem ateist" in "Darwin ljubi", so navdušila ljudi, da so začeli oblegati nadobudnega Davida z naročili.

Zbira denar za rezervacije

Ta je nato začel zbirati denar za rezervacije, saj sam ni imel zadostnega kapitala, da bi se zadeve lotil bolj resno. Poslovna ideja se mu je utrnila nehote, zdaj pa se bo potrudil iz nje iztržiti čim več. "Če imajo že verniki svoje simbole, naj imajo neverniki vsaj svoje čevlje," pravi mladi David. Če vas ne skrbi, da bi zakorakali v večni ogenj, si zbirko čevljev oglejte tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.