''Četrtinska dieta'' Charlize Theron

Foto: Žurnal24 Četrtinska dieta ji prav nič ne škodi.
Postavna igralka Charlize Theron se ni pripravljena povsem odpovedati pregrešnim navadam, ampak jih raje omejuje. Tako ohranja tudi postavo.
Oglej si celoten članek

Oskarjevka, ki zbuja moško poželenje in žensko zavist, zavrača popolno askezo pri prehrani, saj so hamburgerji in podobna hitra prehrana še vedno del njenega jedilnika. Charlize meni, da četrtinka nezdravega obroka ne more biti posebno škodljiva. "Pri prehrani pazim na ravnotežje in uživam šest majhnih obrokov na dan. Če mi prija hamburger, ga pač raje pojem četrtino, kot da bi se mučila in imela velike oči.''

Poleg tega postavo vzdržuje s športnimi dejavnostmi, med njenimi najljubšimi pa so kolesarjenje, sprehodi in, presenetljivo, kajakaštvo. Charlize je sicer pred časom priznala, da čas in sila težnosti tudi njenim prsim ne prizanašata. ''Imam 32 let, in ko se staraš, se prsi pač povešajo, tu in tam pa se nabere nekaj več sala. Postaneš seveda tudi modrejši, tako da vse le ni tako slabo,'' je dodala fatalka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.