Cesto pobarvali okoli trupla

Foto: Žurnal24 Truplo jazbeca je več kot en teden ležalo na cestišču.
Britanski delavci so barvali črte na cestišču, izognili pa so delu, kjer je ležal povožen jazbec.
Oglej si celoten članek

Delavci so se povoženemu jazbecu izognili in nadaljevali z barvanjem, „saj ni bila njihova naloga, da bi ga umaknili s cestišča.“ Uboga žival je tako ostala ležati na cesti A338 v bližini Downtowna. Delavci so še povedali, da dela, kjer leži mrtva žival ne bodo prebarvali, dokler je ne bodo umaknili s cestišča.

Podjetnik Kevin Maul ni mogel verjeti lastnim očem, da so se lotili prenove cestišča, trupla živali pa niso umaknili s cestišča. „Bil sem popolnoma šokiran. Več kot en teden sem se vozil po tej cesti in se spraševal, če bo kdo to storil,“ je povedal Maul.

Truplo jazbeca so navsezadnje umaknili in določili datum, ko bodo prebarvali tudi tisti del ceste, kjer je ležalo njegovo truplo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.