Češpljo sem ponudila drugemu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Divja leta so bila mimo in namesto rednih žurov in priložnostnega seksa sem si zaželela moža in družine. Verjetno je bilo to pri dvaindvajsetih prezgodaj, saj sem kmalu po poroki opazila, da me vleče na staro pot.
Oglej si celoten članek

Premlada, preveč raziskovalnega duha, da bi čepela doma in gledala v oči enemu in istemu moškemu. Znova me je iz dneva v dan bolj prevzemalo hrepenenje po nečem novem, po novih dogodivščinah, novih poznanstvih in razburkanem življenju. Usoden trenutek pa se je pripetil, ko sem v mestu srečala kolegico, ki je vsa navdušena pripovedovala o svojem novem fantu in me za vikend vabila v družbo, kjer naj bi se trlo dobrih tipov. Vedela je, da sem poročena, prav tako kot je vedela, da to ni zame.

Uživala sem kot že dolgo ne, v glavi pa mi je brenčala ena in ista ideja ves čas. Kako se obesiti na blondinca, okoli katerega so se pohotnice ves večer nastavljale in ga vabile k sebi. Pogrešala sem ta šport, ki sem mu rekla "lov na užitek". Na moža sem medtem že pozabila in upala, da bo držal obljubo, saj mi je obljubil, da se bo ločil, če grem še kdaj ven brez njega. Tudi on je hodil okoli sam, zakaj bi bilo potem z menoj drugače? Vklopila sem vse svoje čare zapeljevanja in se uspela približati svojemu plenu. Kolegica, ki je s svojo zapeljivo ritko vrtela po naročju svojega lepotca, mi je le pomežiknila in dvignila kozarec v zrak. Več kot očitno je bilo, da sem blondincu všeč, zato sem svoj prvotni načrt nekoliko spremenila. Sedaj je moral on osvajati mene in tako se nisem več počutila kot da mu "tamalo" nosim na pladnju. Stopil je k meni in mi zavpil na uho, če grem plesat. Glasna glasba je stresala diskoteko, jaz pa sem z boki sunila naokrog, mu dlani položila na ramena in odgovorila, da sem se že naplesala.

Upala sem, da bo razumel namig in videti je bilo, da ga je. Zunaj je bilo kljub pozni uri še precej toplo, nekoliko stran se je v mesečini lesketalo morje, njegova desnica pa je hrabro zasedla mesto na moji ritnici. Zasmejala sem se in mu roko nagajivo odmaknila. Uganil je, da se le igram, zato je naslednjič še krepkeje zagrabil za ritnico. "Hudo ritko imaš!" je rekel. "Ti pa gnečo v hlačah!" sem odvrnila po tem, ko sem ga krepko zgrabila za moškost. Kar otrpel je od groze, ko so se moji prsti oklenili korenjaka in mošnje, nato pa vendarle počasi vrnil nasmešek na prelep obraz. Izginila sva med drevesa in se ustavila za enim od njih. "Kaj dlje ne bova prišla, ne?" je vprašal. Skomignila sem z rameni, se mu obesila okoli vratu in se predala dolgemu poljubu. Njegov je imel okus po viskiju, moj pa po penini. Zanimiva mešanica.

Ni izgubljal časa in je s svojimi prsti že smuknil pod moje kratko krilce in se zagozdil z njimi za rob spodnjic. Njegovi dotiki so v meni prebudili strast, ki je že nekaj časa nisem poznala in še enkrat sem bila prepričana, da je bila poroka nekaj, kar bi moralo še lep čas počakati. Sredinca mi je porinil globoko v požrešno češpljo, da sem zajavkala kot da me bo pravkar pobralo. Skorajda sem lebdela nad tlemi in se jih dotikala le še z iztegnjenimi prsti. Močno sem hrepenela po tistem velikem tiču, ki se je že kazal pod menoj in sem neučakano segla po njemu. Kmalu je bil povsem trd, jaz pa mehka v kolenih, ki so klecnila v trenutku, ko je z nabreklo glavico potegnil po vlažni breskvici in jo v enem sunku napolnil do zadnjega centimetra. Mislila sem, da bom omedlela.

S hrbtom sem potegnila po grobem lubju drevesa, a so me njegove roke še ravno pravi čas ustavile v prostem padu. Nasadila sem se na njegovega tiča, se mu z nohti zarila v vrat in sesala poljube z njegovih ustnic. Tako umazano nisem govorila še nikoli. Pravzaprav sploh nisem govorila. Jecljala sem, cvilila in grozila, on pa je suval s svojim korenjakom proti meni in mi obljubljal vrhunec nad vrhunci, ki je že kmalu zadel moje telo od glave do pet. Potem še kar nekaj časa nisem bila sposobna za hojo in sem se tam med drevesi mečkala v njegovem objemu, ter nabirala moči za nove podvige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.