Čeprav je bila hudo bolna, so jo zmerjali zaradi videza: Tako je videti danes

Foto: Profimedia Selena Gomez Foto: Profimedia Selena Gomez Foto: Profimedia Selena Gomez Foto: Profimedia Selena Gomez Foto: Profimedia Selena Gomez
Če smo iskreni, je bila od vedno lepotica.
Oglej si celoten članek

Selena Gomez se je pred kratkim udeležila novinarske konference ob izidu njenega novega filma Emilia Perez v prestižnem londonskem hotelu Corinthia. Blestela je v dolgi črni obleki znamke Schiaparelli.

Čeprav je od nekdaj veljala za lepotico, 32-letnica žal ni bila tega mnenja. Kot najstnica je bila zelo vitka, po diagnozi lupusa pred osmimi leti pa se je njeno telo spremenilo, saj je pridobila nekaj kilogramov in se znašla na udaru javnosti vsakič, ko je pokazala malo več gole kože.

Gomezova je že večkrat poudarila, da ji je bilo težko brati vse te negativne komentarje in žaljivke. Zaradi tega se je tudi umaknila s socialnih omrežij. Vsebino je objavljala njena asistentka. 

Januarja je na Instagramu objavila svojo fotografijo, ko je bila stara 21 let. “Danes me je prešinilo, da tako ne bom videti nikoli več. Nisem popolna, vendar sem ponosna na to, kdo sem. Včasih pozabim, da je v redu biti jaz,” je zapisala in zavezala jezike ljudem, ki se že leta norčujejo iz njenega videza. 

Poleg lupusa ima Selena tudi bipolarno motnjo. Pred časom je priznala, da zaradi kopice zdravstvenih težav ne bo mogla imeti svojih otrok in da razmišlja o posvojitvi. 

Kljub temu da je s svojo kozmetično linijo Rare Beauty septembra postala ena najmlajših milijarderk v Ameriki, ostaja skromna in ozavešča o tem, kako pomembno je mentalno zdravje. V lasti ima tudi Wondermind, platformo z orodji za pomoč v raznih stiskah, z intervjuji s strokovnjaki s področja mentalnega zdravja, uporabniki pa se lahko naročijo tudi na e-novice, v katerih so različni nasveti, kako v tem hrupnem in hitrem vsakdanu priti v stik s sabo. 

Česar se lepotica, med drugim tudi dekle glasbenika Bennyja Blanca, loti, v tem zablesti. Pred kratkim je bila nominirana za emmyja zaradi vrhunsko odigrane vloge v seriji Only Murders in The Building.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.