Celine zaradi moža odpovedala turnejo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Celine Dion je odpovedala vse koncerte.
Oglej si celoten članek

Pevka Celine Dion je do nadaljnjega odpovedala vse koncerte, ker se bo posvetila svojemu soprogu, 72-letnemu Renéju Angélilu, ki ima raka na požiralniku. 

Angélil je bil decembra na operaciji, junija pa je par sporočil, da 72-letnik ne bo več pevkin menedžer. Dionova je že leta 1999, ko je njen mož prvič zbolel za rakom, odpovedala večji del svoje evropske turneje. Pevka je na svoji spletni strani zapisala, da ji je zelo pomembno, da je v teh časih pri družini in se oboževalcem zahvalila za njihovo ljubezen in podporo.

Tokrat pa mora diva poskrbeti tudi zase. Že julija je morala odpovedati nekaj koncertov, in sicer zaradi vnetja mišic v grlu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.