Catherine se je zgrudila

Foto: EPA
Foto: EPA
Vojvodinja Catherine naj bi se zaradi utrujenosti zgrudila.
Oglej si celoten članek

Njen soprog, bodoči britanski kralj William, ji je zato zaukazal popolno mirovanje.

Za Catherine, ki je v zadnjih mesecih shujšala za več kilogramov, je bilo enajstdnevno "službeno potovanje“ po Severni Ameriki očitno več kot preveč. "Vse od zaroke je pod velikim pritiskom. Na zunaj se smehlja, a v resnici trpi," je povedal Nicholas Da­vies, prijatelj pokojne princese Diane.

Kot še poroča National Enquirer, je kraljeva družina v velikih skrbeh. Zelo se bojijo za zdravje bodoče kraljice, saj od nje kmalu pričakujejo naslednika. Katina teža je menda že tako nizka, da je zanositev v tem času skorajda nemogoča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:49 26. Julij 2011.

    bogica

  • 09:46 26. Julij 2011.

    ve gdo podatek koliko kilogramov ima zdaj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.