Čarobno potovanje v Afriko

Foto: Kinodvor
Foto: Kinodvor
Liffe po Liffu v celjski mestni kino Metropol prinaša film Čarobno potovanje v Afriko. Ogledate si ga lahko ob 16. uri.
Oglej si celoten članek

Leteči konji, govoreče rože in drugi animirani junaki sredi afriškega peska. Odkrijte, kako daleč seže vaša domišljija, in se pridružite Jani na njenem čudežnem potovanju v Afriko!

Vsi otroci imajo bujno domišljijo in prav takšna je tudi desetletna Jana. Potem ko v restavraciji v Barceloni sreča afriškega dečka, se poda v dogodivščino v svet, po katerem jo vodi njena lastna domišljija.

S čudežnim krilatim konjem odleti v osrčje Afrike, kjer spozna dečka po imenu Mel. Pridružite se ji na poti skozi dih jemajočo pokrajino, v kateri se srečata s čudežnimi bitji in eksotičnimi divjimi živalmi. Kot v pravljici vsa bitja junakinji Jani pomagajo, da spozna smisel te poti in pomen prijateljstva ter domišljije.

Cena redne vstopnice znaša štiri evre, člani celjske knjižnice, študenti in upokojenci boste zanjo odšteli 3,5 evra, člani kluba Metropol pa boste zanjo odšteli tri evre.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.