Carla Bruni pričakuje dvojčka

Foto: Žurnal24 Pričakovala naj bi dvojčka.
Carla Bruni naj bi s soprogom Nicolasom Sarkozyjem pričakovala dvojčka. Na svet naj bi prijokala septembra.
Oglej si celoten članek

Po pisanju francoskega tednika Voici naj bi prva francoska dama, 43-letna Carla Bruni Sarkozy, pod srcem nosila dvojčka. Niti Brunijeva niti 56-letni Sarkozy sicer govoric o njeni nosečnosti (še vedno) nista potrdila.

Nekdanja manekenka in šansonjerka je sicer v ponedeljek dala intervju za časnik Le Parisien. Na vprašanje o nosečnosti pa je odgovorila, da je o tem pripravljena govoriti s prijateljicami v lokalu, ne pa tudi v javnosti. Govoriti ni želela niti o svojem devetletnem sinu Aurelianu, ki ga ima iz razmerja s pariškim filozofom Raphaëlom Enthovnom.

"Moj soprog se okoli 180 odstotkov svojega časa ukvarja z državo. S tem je obseden. To je slabo zame, a dobro za državo. Sama sem zelo družabna in bi o svojem osebnem življenju in družini lahko govorila, a želim zaščititi moževo delo," je dejala Brunijeva in dodala, da jo zelo zanima osebno življenje drugih ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.