Camila McConaugheyju postavila ultimat

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Matthew McConaughey naj bi svojo Camilo zaprosil, ker mu je postavila ultimat.
Oglej si celoten članek

Večni samec Matthew McConaughey se je na božični dan le opogumil in pred Camilo, s katero je od leta 2007, padel na kolena. A ne prostovoljno.

Kot poroča National Enquirer, ga je k temu lepotica prisilila. Matt si namreč močno želi še tretjega otroka in njegovo željo je brazilska manekenka dobro izkoristila v svoj prid. Postavila mu je namreč ultimat, da bo v tretje zanosila le, če se z njo poroči. "Camila Matta ljubi in si želi še več otrok, a poroka ji zelo veliko pomeni," naj bi dejal prijatelj para.

Lepi par naj bi se poročil spomladi. Dan in lokacijo bo izbrala Camila, menda pa se bo srečni dogodek odvijal na obali, Camila pa si želi zanositi na medenih tednih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.