Cameron Diaz skočila v zakon

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Cameron Diaz in Benji Madden sta včeraj skočila v zakon.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia cameron diaz, benji madden En mesec po zaroki sta se Cameron Diaz in glasbenik Benji Madden (Good Charlotte) poročila. Slovesnost je potekala včeraj, in sicer na Cameroninem posestvu na Beverly Hillsu. "Ne bi mogla biti bolj srečna, da v družbi družine in prijateljev začenjava svojo novo pot,“ sta zakonca povedala reviji People.

Med gosti so opazili mnogo znanih obrazov. Prišli so Reese Witherspoon, Toni Colette, Drew Barrymore, Gwyneth Paltrow, Samantha Ronson in Robin Antin ter seveda Benjijev brat Joel Madden z ženo Nicole Richie. Njun sin Sparrow je imel na poroki pomembno vlogo, saj je nosil poročna prstana.

42-letna Cameron in sedem let mlajši Benji sta od lanskega maja par.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.