Bunkeljni na Harryju

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Film. Zadnji Harry Potter je startal v družbi znanih, tudi veleposlanika.
Oglej si celoten članek

S polno dvorano je v sredo v XpanD-u svojo pot po slovenskih kinematografih pod častnim pokroviteljstvom britanskega veleposlaništva začel zadnji film o Harryju Potterju Harry Potter in Svetinje smrti.

"Nazadnje, ko sem sodeloval na takšnem dogodku, je bilo pozimi, ko je v Slovenijo prišel film Kraljev govor. Sem veleposlanik in nimam čudežnih sposobnosti. Sem samo bunkelj, vendar tudi velik oboževalec Harryja Potterja – prebral sem tri knjige o Harryju, ki se uvršča med najprepoznavnejše knjižne junake britanske literature," je o svojem navdušenju nad čarovniško sago povedal britanski veleposlanik v Sloveniji Andrew Page. Navdušenje pa si – glede na to, da sta se udeležila predpremiere –, med drugimi deli tudi s politikom Zmagom Jelinčičem in lepotnim kirurgom Francijem Planinškom. Nato se je prepustil koncu sage, ki je tokrat na ogled tudi v 3D različici ter v nasprotju s prvim delom Svetinj smrti ponuja bistveno več akcije in drame.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.