Bruce Willis: Hči objavila video, ki vam bo strl srce

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nekateri hvaležni za objave družine, drugi mnenja, da si igralec zasluži zasebnost.
Oglej si celoten članek

V začetku leta se je razvedelo, da je igralec Bruce Willis zbolel za frontotemporalno demenco. Gre za napredujočo bolezen možganov, za katero ni zdravila. Njegova družina oboževalce redno obvešča o njegovem počutju, nedavno jih je razveselilo dejstvo, kako je Bruce z družino užival v zabaviščnem parku in ustvarjal spomine s hčerkami. 

V teh dneh pa je igralčeva hčerka Scout na Instagramu objavila video, na katerem jo oče prime za roko in na katerem se vidi, kako se mu zdravstveno stanje iz dneva v dan slabša. "Z roko v roki z ljubeznijo," je zapisala. Oboževalci pa si niso enotni. "Zdi se mi, da ga ne bi smeli videti takega. Ni več javna oseba, zato si zasluži mir in zasebnost," je zapisal oboževalec, ki se s početjem igralčeve družine ne strinja. Spet drugi pa so veseli, da ga vidijo obdanega z družino in toliko ljubezni: "Daje nam toliko veselja. Veseli smo, da je obdan z družino."

Oče serije Delo na črno, v kateri je igral tudi Bruce, je pred kratkim razkril, da ga zvezdnik prepozna, a le za nekaj kratkih minut. Tudi brati ne more več. "Vse te jezikovne spretnosti mu niso več na voljo, a kljub temu je še vedno Bruce," je povedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.