Britney si je našla uspešnega moškega!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Britney Spears je spet zaljubljena.
Oglej si celoten članek

Britney Spears naj bi bila spet v zvezi. Njeno srce je osvojil Charlie Ebersol, televizijski producent in sin Dicka Ebersola, ki je zaslužen za oddajo Saturday Night Live.

Par naj bi se spoznal preko skupnih prijateljev, pišejo mediji. "Je zelo prisrčen moški in v spoznavanju drug drugega oba zelo uživata. Zelo sta srečna in zelo se zabavata. Njuna zveza se je šele začela, zato še ne vemo, ali se bo razvila v kaj resnega,“ je izdal vir.

Britney očitno ni izgubila vere v moške. Spomnimo, da jo je njen zadnji partner David Lucado prevaral. Ta zveza se je končala pred dvema mesecema. Pred Lucadom pa jo je grel njen menedžer Jason Trawick, s katerim je bila celo zaročena. Njune zgodbe je bilo konec lanskega avgusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.