Britanka potolkla ameriško konkurenco

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Pevka Adele se bo 20. novembra potegovala za štiri glasbene nagrade.
Oglej si celoten članek

Britanska pevka Adele je s štirimi nominacijami največkrat nominirana glasbenica na Ameriških glasbenih nagradah 2011. Med drugim se bo potegovala za najboljšo pop/rock žensko izvajalko in album leta.

Adelinemu albumu 21 bosta konkurenco delala Rihannin album Loud in Born This Way Lady Gaga. Zadnja se bo poleg Adele in Katy Perry potegovala tudi za najboljšo žensko izvajalko. Za najboljšega moškega izvajalca so nominirani Justin Bieber, Bruno Mars in Pitbull, za najboljšo skupino pa Maroon 5, OneRepublic in LMFAO.

Podelitev nagrad bo 20. novembra v Los Angelesu, o najboljših pa bo že tradicionalno odločalo spletno 
glasovanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.