Brigitte spregovorila o pijanih fotografijah

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Brigitte Nielsen, ki so jo paparaci ta teden ujeli popolnoma pijano, je spregovorila o svoji zasvojenosti.
Oglej si celoten članek

Fotografije igralke in manekenke Brigitte Nielsen so popolnoma šokirale vse oboževalce danske lepotice, ki se že leta bori z zasvojenostjo z alkoholom. Igralka se je že večkrat zdravila, a očitno neuspešno, saj je tokrat padla tako nizko kot še nikoli.

"Biti alkoholik ne pomeni, da bodo težave izginile s priporočili. S to boleznijo živiš in se z njo spopadaš iz dneva v dan. Ni pomembno, kako močnega se počutiš danes, vedno pride naslednji dan, ko moraš biti še močnejši," je o svoji zasvojenosti povedala 49-letna Brigitte, incident v parku pa komentirala: "To je opozorilo, kako hitro lahko padeš, ko skreneš s poti in ko že misliš, da si ozdravljen."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.