Brigita na umetne prisega že 6 let!

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Brigita Šuler je priznala, s čim je mati narava ni obdarila ...
Oglej si celoten članek

"Res je, že šest let imam lasne podaljške. Moja frizerka mi jih tako lepo naredi, da mi prav nič ne uniči mojih las. Je pa res, da si svoje redno strižem," je o svojih dolgih svetlih laseh priznala pevka Brigita Šuler, ki bi se rada odločila še za nekaj umetnega, a ji poklic tega žal ne dovoljuje: "Drugače je na meni vse naravno. Če bi lahko, bi se odločila še za nohte, ki zaradi poučevanja klavirja ostajajo kratki. Že celo življenje zavidam ženskam, ki imajo lepe in dolge nohte."

Sicer pa pevka, ki jo je narava bogato obdarila z bujnim dekoltejem, pravi, da se za kakšne bolj drastične lepotne posege ne bi odločila: "Mati narave me je skoraj preveč obdarila, za mojo koža pa skrbi sestra, ki me zalaga z naravnimi kremami."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.